top of page

Hostel-Svedjegården är ett lugnt vandrarhem/hostel med närhet till fina naturområden med ett rikt fågelliv i Nybble söder om Kristinehamn.

 

Hostel Svedjegården har generöst med gemensamma utrymmen bla fullutrustat kök med tv och ett stort allrum med biljard och innebandy.

 

Området bjuder på stora ytor för aktiviteter eller lugn och ro för den som vill ha det, Svedjegårdens geografiska placering gör även att man kan göra dagsutflykter till de flesta resmål i Kristinehamn med omnejd.

 

Det är gångavstånd till kollektivtrafik, lanthandel och lekplats.

 

Nybble intresseförening arrangerar olika aktiviteter och har bland annat en Boulebana.

 

Vi erbjuder låst cykelförvaring i vårt garage, ett förråd/rum med verktyg och avsedd plats med cykellyft för att utföra service/enklare cykelreparationer finns att tillgå. Möjlighet att tvätta sin cykel finns, ett litet utbud med reservdelar till standardcyklar finns att köpa i receptionen.

 

Tvättmaskin och torkskåp får alla gäster som bokat rum använda fritt. Standardcyklar Herr/Dam finns att hyra för dagsutflykter

 

Plats för övernattning i tält finns, i bokningen ingår alla faciliteter i Vandrarhemmet såsom dusch, kök och wc dygnet runt.

Det finns ställplats för husbil med eller utan EL, i bokningen ingår alla faciliteter i Vandrarhemmet såsom dusch, kök och wc dygnet runt.

En kontinental frukost kan bokas som tillägg på vandrarhemmet.

Hundar är välkomna som tillägg i bokningen, området bjuder på en härlig natur som lämpar sig mer än väl för hundpromenader. Området är mycket populärt för vandring och fågelskådning i naturreservat som finns inom gångavstånd.

Gratis Wifi finns i det gemensamma köket.

Regniga dagar kan du  spela biljard eller njuta en stilla stund i vår lounge.

Närmaste flygplats är Örebro flygplats, 62 km från boendet, och Karlstad Airport (KSD) 86km från boendet.

Hostel Svedjegården har välkomnat
gäster sedan 2 aug 2022.

Vi ser fram emot att välkomna just dig.

  • Facebook
bottom of page